upgrade of FastKeys

Suggestions, feature requests and bug reports.
Post Reply
albatross
Posts: 16
Joined: Nov 17th, ’19, 20:33

Post by albatross » Dec 25th, ’19, 13:17

Hi,

I updated to Fastkey 4.24 and recognized, that my default settings in the TextExpander/Default register has been overwritten
by the update default settings.

Example: I deactivated thm, cme, ame, med...
After the update - all these expanders were again active

not a big issue ….but maybe for the next update ..

kr
User avatar
Tom
Posts: 398
Joined: Nov 24th, ’15, 23:39

Post by Tom » Dec 25th, ’19, 18:56

When updated, FastKeys preserves all settings. How do you have FastKeys installed? Could it be that you use two versions (normal and portable) at the same time?
albatross
Posts: 16
Joined: Nov 17th, ’19, 20:33

Post by albatross » Dec 25th, ’19, 22:48

Hi Tom,

I use only one version (and have installed only one version on my PC).
But - It might be the case, that I installed 4.23 as portable version.
The update procedure was started within FastKeys (as the proposal for the update popped up).

kind regards,
albatross
Post Reply