Probable bug while adding email address

Suggestions, feature requests and bug reports.
Post Reply
sanchitgoyal
Posts: 25
Joined: Dec 28th, ’18, 16:38

Post by sanchitgoyal » Oct 17th, ’19, 13:31

Hello

Many times when adding email address via shortcut in username form fastkeys crash with the following error attached in the image. Is this a bug? Thanks.

http://prntscr.com/pklnpv
User avatar
Marko
Posts: 1080
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Oct 18th, ’19, 17:08

Can you reproduce the issue (step by step)?
sanchitgoyal
Posts: 25
Joined: Dec 28th, ’18, 16:38

Post by sanchitgoyal » Oct 19th, ’19, 11:03

Hello

It is not possible to reproduce the issue as it happens only sometimes but the exact steps are-

1.) Create a text expansion shortcut for email address.

2.) While filling email address on websites use the text expansion shortcut instead of writing the email address.

3.) Fast key shows an error.


This happens quite frequently but not all the time. Around 3-4 times out of 10 I would say. Regards
User avatar
Marko
Posts: 1080
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Oct 21st, ’19, 14:11

I cannot reproduce this. Which exact settings do you use? Does this happen on any webpage?
sanchitgoyal
Posts: 25
Joined: Dec 28th, ’18, 16:38

Post by sanchitgoyal » Oct 21st, ’19, 15:16

I use this very rarely because it crashes randomly and I have to restart again. It doesnt happen on any particular page. It happens on quite a few pages randomly. Next time it happens I will make a note of the website and try to reproduce the issue. Do let Me know If I shall send some settings file for you to check? Regards.
Post Reply