Downside of always using clipboard for Text Expander?

Discussion, questions and support.
Post Reply
NW5o4vTsxVyAY4AY
Posts: 12
Joined: Feb 5th, ’19, 14:11

Post by NW5o4vTsxVyAY4AY » Sep 28th, ’19, 07:56

Hi,

is there any downside to always using the "Use clipboard if text length exceeds (char)"-option (Preferences -> Text Expander -> Advanced), even for text that is not long?


Best regards.
User avatar
Marko
Posts: 1051
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Sep 29th, ’19, 20:15

In general not, some macros (like Pause) may not work though.
NW5o4vTsxVyAY4AY
Posts: 12
Joined: Feb 5th, ’19, 14:11

Post by NW5o4vTsxVyAY4AY » Oct 2nd, ’19, 04:35

Thanks for your response.
(I'm currently using Text Expander only for plain Send commands anyway, so that shouldn't be an issue).
Post Reply