Te at end

Suggestions, feature requests and bug reports.
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Jul 12th, ’19, 05:17

used,still getting the above error
User avatar
Marko
Posts: 1756
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Jul 13th, ’19, 06:00

You probably need to add a full path to the Xlideit.exe.
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Jul 21st, ’19, 13:36

I created Te string xx to open xyplorer.com which is not working
User avatar
Tom
Posts: 810
Joined: Nov 24th, ’15, 23:39

Post by Tom » Jul 22nd, ’19, 20:53

This works:

String: xx
Type: Open
Command: https://www.xyplorer.com/
Options: Trigger immediately
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Jul 23rd, ’19, 16:33

Tom - Pls consider adding shortcuts i said earlier,they are important and are used regularly by all
User avatar
Marko
Posts: 1756
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Aug 14th, ’19, 07:44

This is already on our wish list. However, I cannot confirm if it will be implemented or not.
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Jul 24th, ’20, 14:27

Pls add it before it's too late
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Jun 27th, ’22, 21:43

In v5.08 it's not working,i used this --

C:\Users\ha\Downloads\Compressed\xlideit\Xlideit.exe "D:\hari b\doc\bi\c aas.jpg",, max

and now when i press the te,xlideit opens and it doesn't show pic
User avatar
davidp
Posts: 131
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Sep 22nd, ’22, 15:28

Now it's working but only sometimes,used this -- D:\hari b\doc\n1.jpg

If i buy 1 more fk or tell me how many u want me to buy to fix this,sir show mercy !!
User avatar
Marko
Posts: 1756
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Sep 23rd, ’22, 16:44

We try to support you as much as we can, no need to purchase anything more. ;)
It would help if you describe what exactly is not working, exact steps you make, FastKeys settings and expected behavior. Also mention Windows version and Windows specific settings, language etc. Best would be contact our mail support.
Post Reply