Disable ac at certain places

Suggestions, feature requests and bug reports.
Post Reply
User avatar
davidp
Posts: 93
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Feb 28th, ’19, 06:23

Disable ac at places like address bar,search bar of websites bcoz while typing url it's not necessary
JJussi
Posts: 29
Joined: Jan 22nd, ’19, 12:44

Post by JJussi » Mar 2nd, ’19, 08:46

How you think that fastkey knows that you are at "certain" place, when fk is just watching keyboard events?
JJussi
Posts: 29
Joined: Jan 22nd, ’19, 12:44

Post by JJussi » Mar 2nd, ’19, 08:59

You should select your auto complete strings carefully. I use (at the start of string) character what is never used at normal words. Like:
;ansi
;email
;msg

So, it's that semi-colon at that start of ac word. Normal typing have basically always space after semi-colon, so ac is not firing.
User avatar
davidp
Posts: 93
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Mar 4th, ’19, 06:39

Is this possible to add
User avatar
davidp
Posts: 93
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Mar 8th, ’19, 15:01

admin - give answer
User avatar
davidp
Posts: 93
Joined: Mar 7th, ’18, 08:32

Post by davidp » Mar 22nd, ’19, 08:29

pls give answer
User avatar
Tom
Posts: 285
Joined: Nov 24th, ’15, 23:39

Post by Tom » Mar 22nd, ’19, 14:53

This is not possible, sorry.
Post Reply