Is there a way to execute...

Discussion, questions and support.
Post Reply
Steve Clark
Posts: 18
Joined: May 4th, ’19, 18:37

Post by Steve Clark » Aug 20th, ’19, 16:43

A start menu item without restarting the computer?

Here's a better explanation... I have fastkeys start several programs on startup. Some of these progams
I want minimized after they start. I want to test this but I can't figure out how to "execute" these actions
without restarting the computer to test them.

Any help?

How about a "run macro" command in the context menu "Right Click" :P

Thanks,
Steve
User avatar
Marko
Posts: 1080
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Aug 20th, ’19, 21:37

Try “Auto run” option instead of “Run on Startup”
Steve Clark
Posts: 18
Joined: May 4th, ’19, 18:37

Post by Steve Clark » Aug 21st, ’19, 01:04

Thanks, I'll try that.
How about a "run macro" command in the context menu "Right Click"
Think about it... :lol:

Steve
User avatar
Marko
Posts: 1080
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Aug 21st, ’19, 20:32

You can set a shortcut for running the most recent macro in Preferences/Macro recorder.
Post Reply